Η πρωτοκατεχουϊκή αλδεΰδη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των φαινολικών αλδεϋδών. Η πρωτοκατεχουϊκή οξύ βρίσκεται σε πλούσιες ποσότητες από διάφορες φυσικές πηγές όπως φρούτα και λαχανικά, και πιο συγκεκριμένα σε πολλές κινεζικές βότανα όπως το Cibotium barometz και άλλα.
Κατ. Αρ.: NST-10-55
CAS: 139-85-5
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C7H6O3
Μοριακό βάρος: 138,12
Η γλυκυρριζική οξύ είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των σαπωνινών – τριτερπενικών γλυκοσιδών. Έχει γλυκιά γεύση και είναι το κύριο συστατικό της ρίζας γλυκόριζας Glycyrrhiza glabra.
Κατ. Αρ.: NST-10-22
CAS: 1405-86-3
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C42H62O16
Μοριακό βάρος: 822,93
Το μανγκοστίνο είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των ξανθονών. Μπορεί να απομονωθεί από διάφορα μέρη του δέντρου μανγκοστίνας Garcinia mangostana.
Κατ. Αρ.: NST-10-134
CAS: 6147-11-1
Καθαρότητα: 90% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C24H26O6
Μοριακό βάρος: 410,46
Η εδεραγενίνη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των τριτερπενικών ενώσεων. Μπορεί να απομονωθεί από διάφορες πηγές στη φύση, όπως το κοινό κισσό (Hedera helix) και την κινόα (Chenopodium quinoa).
Κατ. Αρ.: NST-10-166
CAS: 465-99-6
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C30H48O4
Μοριακό βάρος: 472,70
Η νομπιλέτιν είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των φλαβονοειδών. Αυτό το πολυμεθυλιωμένο φλαβονοειδές, παρόμοιο με πολλά άλλα φλαβονοειδή, μπορεί να βρεθεί σε διάφορους τύπους εσπεριδοειδών, κυρίως στο Citrus limon. sp.
Κατα. Αρ.: NST-10-23
CAS: 478-01-3
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C21H22O8
Μοριακό βάρος: 402,39
Η Ικαρίνη είναι μια φυσικά εμφανιζόμενη βιολογικά δραστική ένωση. Λόγω της δομής της, ανήκει στην υποκατηγορία των φλαβονοειδών – πρενοϊδών φλαβονοειδών γλυκοσίδων. Αυτή η δομή περιέχει μια μοίρα ζάχαρης συνδεδεμένη με τη μονάδα φλαβονοειδούς σε συνδυασμό με τη μονάδα πρενοϊδούς.
Κατ. Αρ.: NST-10-63
CAS: 4489-32-7
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C33H40O15
Μοριακό βάρος: 676,66
Η Εμοδίνη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των ανθρακινόνων. Αυτή η ένωση έχει εντοπιστεί σε διάφορες πηγές στη φύση, αλλά οι υψηλότερες συγκεντρώσεις της μπορούν να βρεθούν στο κινέζικο ραβέντι, στο πολυγωνοειδές Polygonum cuspidatum και στο καφέ ζιζάνιο Semen cassia.
Κατ. Αρ.: NST-10-73
CAS: 518-82-1
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C15H10O5
Μοριακό βάρος: 270,24
Η ναρινγίνη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των γλυκοσίδων φλαβανόνης. Στη φύση, μπορεί να βρεθεί πιο συχνά σε φλούδες και φρούτα εσπεριδοειδών, ιδιαίτερα στο γκρέιπφρουτ, όπου είναι υπεύθυνη για την πικρή του γεύση.
Κατ. Αρ.: NST-10-114
CAS: 10236-47-2
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C27H32O14
Μοριακό βάρος: 580,53
Το ρεσβερατρόλη είναι ένα φυσικά απαντώμενο πολυφαινόλη που έχει ανιχνευθεί σε περισσότερα από 70 είδη φυτών – σε διάφορους σπόρους και στη φλούδα σταφυλιών και ακόμη και σε κόκκινο κρασί και άλλα τρόφιμα. Επιστημονικές έρευνες υποδεικνύουν ότι τα οφέλη της ρεσβερατρόλης για την υγεία
Κατ. Αρ.: NST-10-91
CAS: 501-36-0
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C14H12O3
Μοριακό βάρος: 436,41
Η πυρολοκουινόλη κινόνη είναι μια φυσική ένωση. Είναι ένα συνένζυμο κινόνης για βακτηριακές αφυδρογονάσες. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορες φυσικές τοποθεσίες λόγω της παραγωγής της από διάφορα βακτήρια. – από φρούτα όπως τα μήλα και ζυμωμένα σόγια μέχρι σκληρό έδαφος και ανθρώπινο μητρικό γάλα.
Κατ. Αρ.: NST-10-74
CAS: 72909-34-3
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C14H6N2O8
Μοριακή μάζα: 330,21
Η λουτεΐνη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των καροτενοειδών. Είναι μια ένωση ξανθόφυλλου (κίτρινη χρωστική) και μπορεί να απομονωθεί σε μεγάλες ποσότητες από πράσινα και κίτρινα φυτά όπως το λάχανο, το σπανάκι, το κίτρινο καρότο και άλλα.
Κατ. Αρ.: NST-10-133
CAS: 127-40-2
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C40H56O2
Μοριακό βάρος: 568,9
Η φορσκολίνη έχει μελετηθεί εκτενώς ως συμπλήρωμα ρύθμισης βάρους. Λίγες μελέτες έχουν δείξει μεγαλύτερη απώλεια βάρους για τα υποκείμενα που χρησιμοποιούν φορσκολίνη σε σύγκριση με άλλους, διατηρώντας παράλληλα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης.
Κατ. Αρ.: NST-10-164
CAS: 66575-29-9
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C22H34O7
Μοριακό βάρος: 410,50